Skip to main content

Vinterförvaring

inomhus i tempererade lokaler

Vinterförvaring - årets säsong

Årets säsong är 2 oktober 2023 – 13 april 2024.

Vi erbjuder vinterförvaring av båt, bil, husvagn, motorcykel och andra fordon inomhus i moderna och tempererade lokaler. Området har övervakning dygnet runt för trygg och säker säsongsförvaring.

I vårt paket för vinterförvaring ingår en uppvärmd lagerplats inomhus på ett inhägnat och kameraövervakat område. Lämning och hämtning av ditt fordon sker på den tid du har bokat under säsongsperioden eller enligt överenskommelse.

Vinterförvaring av båt, bil, husvagn, motorcykel och andra fordon

Fordon som inte används under vinterhalvåret mår bäst av att förvaras i en torr och säker miljö. Därför är vinterförvaring av båt, husvagn, motorcykel, bil och andra fordon alltid att rekommendera. När du förvarar dina fordon säkert under vintern hos oss kommer de att hålla sig i bra skick längre och du behöver inte oroa dig för stöld eller skadegörelse.

Vi erbjuder säsongsförvaring för alla typer av fordon. Fordonet får dock vara maximalt 5 meter högt för att kunna komma in genom porten.

Exempel på vinterförvaring hos oss:

  • Bil
  • Båt
  • Husvagn
  • Husbil
  • Moped / Motorcykel
  • Vattenskoter / Jetski
  • Lastbil
  • Grävmaskin
  • Schaktmaskin / Dumper
  • Buss (alla typer)

Är du i behov av säsongsförvaring för något annat fordon är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lösning.

Så här fungerar det

1. Boka vinterförvaring direkt online på vår hemsida
2. Välj vilken typ av fordon du vill vinterförvara och tryck på boka
3. Välj tid för inlämning
4. Fyll i dina personuppgifter och boka tiden
5. Kom till oss och lämna in ditt fordon på din bokade tid
6. Kom till oss och hämta ditt fordon när säsongen är slut

In- och utkörning under säsongsförvaring

Hos oss kan du när som helst under säsongsperioden lämna in eller hämta ditt fordon. Notera dock att det inte är fri in- och utkörning utan när du lämnat in fordonet vinterförvaras det till din bokade utkörningsdag. Vill du ha utkörning i förtid tillkommer en extra avgift från 1,500 kronor.

Pris vinterförvaring

Priset för vinterförvaring beror på vad det är för typ av fordon och vilken längd fordonet har. I vårt bokningsformulär kan du se priserna för olika fordon. Vi debiterar per säsong. Notera att det tillkommer en kostnad om du vill hämta ut ditt fordon i förtid och om du vill att vi ska hämta och lämna fordonet åt dig.

Boka vinterförvaring online