Skip to main content

Magasinering

för privatpersoner och företag

Pris och mått magasineringsbox

Pris 599 kr/mån per magasineringsbox.
Mått magasineringsbox:
2,4m x 1,6m x 2,2m (L/B/H)

Vi erbjuder magasinering för privatpersoner och företag i tempererade lagerytor på 20,000 kvm. Välj en flexibel magasinering för dina personliga tillhörigheter eller din verksamhets produkter.

Såhär fungerar det

  1. Boka magasinering direkt här på vår hemsida.
  2. Välj önskad hyrperiod och om du vill ha hjälp med utkörning eller hämtning.
  3. Har du bokat utkörning kommer vi ut med vår smarta magasinbox på åtta kubik.
  4. Fyll magasinboxen själv eller låt oss göra det.
  5. Vi hämtar boxen och kör den till våra säkra lokaler där den magasineras.

Smidig magasinering med magasinbox

Slipp strulet med att hyra bil och släp för att åka till en magasineringslokal och lasta i och ur alla din saker. Vi har smarta magasineringsboxar som vi kör direkt hem till dig. Boxen är åtta kubik och lämnas direkt utanför din dörr eller port så du kan packa i lugn och ro.

När du är klar kommer vi och hämtar boxen och kör den till våra säkra lokaler. Du väljer själv om du vill magasinera dina saker från några dagar till flera månader. Magasinering som det ska vara – enkelt och tryggt!

Du har tillgång till boxen under magasinering

Du har självklart tillgång till din magasinering när du skulle behöva det. Kontakta oss senast 1 dag innan ankomst när du vill hämta eller lämna något i magasinboxen, så att vi hinner plocka fram den ur vårt lager.

Trygg och säker magasinering på dina villkor

Oavsett om du är i behov av magasinering vid flytt eller behöver magasinera delar av företagets varulager kan vi på Karlholm Logistics hjälpa dig. Vi har över 20 000 kvm lageryta som är tempererad för att dina saker alltid ska vara magasinerade tryggt och säkert. Därmed påverkas inte exempelvis möbler eller ett känsligt varulager av fukt och kyla. Naturligtvis är våra lokaler även larmade och bevakade.

Magasinering för privatpersoner

Förvaringsutrymmet i lägenhetens förråd är ofta begränsat. Då kan magasinering vara en bra lösning för alla de saker du inte får plats med. Magasinering är även vanligt vid en flytt när du står mellan två hem eller ska hyra ut din bostad och flytta utomlands under en period.

I vår magasinbox får du in möblemanget av ett normalstort rum eller drygt 60 flyttlådor. Är du i behov av en större magasinering kommer vi ut till dig med vår lastbil som vi lastar för att sedan packa allt på plats i vårt centrallager.

Magasinering för företag

Vare sig du behöver långtids- eller korttidsförvaring så tar vi fram en lösning som är anpassad efter just dina behov. Med stort kundfokus och flexibelt arbetssätt ger vi er som företag eller organisation förvaringsmöjligheter med modern magasinering till bra priser.

Variera förvaringsutrymmet efter behov – månad för månad och ändra när ditt behov av magasinering ökar eller minskar. Dina produkter kan lagras i dagar eller flera månader, oavsett bransch och/eller storlek på verksamhet.

Boka magasinering

för privatpersoner och företag

Pris magasinering 599 kr/mån

Därför ska du välja Karlholm Logistics

  • Vi erbjuder en av marknadens bästa och mest flexibla magasineringslösningar till företag och privatpersoner
  • Vi har 20 000 kvadratmeter tempererad och säker lageryta för ditt bohag eller ditt företags produkter
  • Du bestämmer själv om produkterna ska lagras i månader eller bara i ett par dagar
  • För pallplatser väljer vi att ta betalt per kalendermånad. Det innebär en stor fördel för din verksamhet eftersom du flexibelt kan lagerstyra ytan du behöver.

Priser magasinering

Vi debiterar per kalendermånad vilket innebär att du på ett smart och enkelt sätt kan styra din lageryta och på så vis även kostnaden för din magasinering månad till månad. Vill du ha packhjälp av oss gäller RUT-avdrag vilket innebär att 50 procent av arbetskostnaden kan dras av.

Magasinering i Gävle, Tierp, Uppsala och Östhammar

Vi erbjuder magasinering i Gävle, Tierp, Uppsala och Östhammar med omnejd. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående vår magasinering eller i vilka områden vi finns.