Vinterförvaring av dina fordon i Norra Uppland

Vi på Karlholm Logistics erbjuder vinterförvaring av husvagn, husbil, båt, motorcykel och flera andra fordon på plats invid nedre Dalälven i norra Uppland. Du hittar våra moderna, övervakade lagerlokaler nära både Gävle och Uppsala. Förvara dina fordon tryggt och säkert hos oss i vinter.
 

I vacker bruksmiljö nära till både vatten och stad hittar du modern förvaring av dina objekt under vintersäsongen. Tempererad och övervakad vinterförvaring passar utmärkt för din båt och husvagn, din motorcykel och vattenskoter. Vi hämtar och lämnar ditt fordon på valfri ort och ger dig tillgång till det under säsongens gång mot en tilläggskostnad. Vill du komma åt din båt under vinterperioden tillkommer en engångsavgift på 500 kronor. Enklare än så blir det inte när det kommer till att förvara alla dina fordon tryggt och säkert under vinterhalvåret. Kontakta oss för en offert.

Karlholm Logistics erbjuder vinterförvaring av bland annat:
  • Bil
  • Båt
  • Husvagn
  • Husbil
  • Moped/Motorcykel
  • Vattenskoter/Jetski

Fullservice, hämtning och lämning av ditt fordon

 
Karlholm Logistics erbjuder en fullskalig vinterförvaring av dina fordon såsom båt, bil, motorcykel, husvagn eller husbil med flera. Du som kund kan även välja tilläggstjänster som fullservice, hämtning och lämning av fordonet samt att du mot en engångsavgift kan få tillgång till objektet under vinterperioden.

I vårt vinterförvaringspaket ingår uppvärmd lagerplats på ett inhägnat och kameraövervakat område. Vattenskoter och jetski förvaras på pallställage mot en extra kostnad.  

Vinterförvaring av husbil, båt och husvagn

 
Låt båten förvaras varmt och inhägnat i vinter, liksom husvagnen, motorcykeln och vattenskotern. Förutom båtförvaring och vinterförvaring av husbilar och husvagnar förvarar vi även lastbilar, bussar, grävmaskiner, schaktmaskiner och dumprar med flera åt dig. I vinterförvaringspaketet ingår tempererad lagerplats . Prissättning är 375 kronor per kvadratmeter för förvaring inomhus. Betala per säsong eller månadsvis, säsongen räknas mellan 1 oktober – 4 maj.  

​​​​​​​Alla priser är inklusive moms.