Flexibel & kostnadseffektiv logistik

Karlholm Logistics är proffs på lager och logistik.  Slipp stora investeringar – outsourca lagerhanteringen till oss. Vi erbjuder dig enkla och anpassningsbara logistiklösningar med orderhantering, lagerhållning och distribution av dina produkter. Kontakta oss för offert redan idag! 

Reducera dina kostnader för logistik och ägna istället all energi åt att sköta kärnan i er verksamhet. Låt oss på Karlholm Logistics ta hand om logistiken på ett effektivt och flexibelt sätt!


Detta är tredjepartslogistik med lagerhantering

 
Vi erbjuder kundanpassade lösningar inom tredjepartslogistik och lagerhantering. Det betyder att vi som tredje part övertar vissa eller alla logistiska funktioner. Tredjepartslogistik kallas ibland vid sin förkortning 3PL efter engelskans third-party logistics och kan till exempel innebära att ett annat företag sköter distributionen och transporten av dina produkte, det är också det vi på  Karlholm Logistics erbjuder dig. Reducera dina distributionskostnader med våra smarta logistiktjänster och ägna dig i stället  åt din kärnverksamhet.


Logistik med flexibilitet och erfarenhet

 
Karlholm Logistics strävar efter att sätta en riktigt hög standard inom tredjepartslogistik i Sverige. Vår vision är att erbjuda dig som kund service i världsklass. Vårt flexibla arbetssätt är resultatet av vårt stora kundfokus där vi jobbar för att alla olika verksamheters behov ska tillgodoses på bästa sätt.
 
Vi hanterar produkter och gods med försiktighet och yrkesvana. Vår strävan är att inget paket någonsin ska skadas vid frakt och hantering. Med vår långa erfarenhet inom pack och emballage har vi som tur är sedan länge sedan lärt oss att hantera alla objekt varsamt.

Lita på våra effektiva logistiklösningar

 
Vi har resurser för att klara av både intensiva högsäsonger och tillfälliga månadskampanjer.  Dessutom har vi IT-lösningar som gör att era ordersystem och vår logistik på ett smart och enkelt sätt sammankopplas. Med moderna våra logistiklösningar kan ni som företag helt ägna er åt er huvudverksamhet och låta oss sköta alla logistikdelar, från order till leverans. 
 
Vi kan anpassa lösningarna så att delar eller hela våra logistikpaket används. Det vi erbjuder dig som kund är bland annat:
  •  Registrering av kund, systemanpassning och artikelregistrering
  • Lagerhållning och upprättande av plocklager
  • Artikeluppläggning, lagerlistor och artikelstatistik
  • Ordermottagning och orderregistrering 
  • Framställning av säljstatistik
  • Fakturering, fakturajournal, reskontrabokföring, ekonomisk redovisning, krav och betalningsbevakning
  • Saldolistor
  • Kundtjänst

Kontakta oss för offert på logistiktjänster

 
Dra nytta av vår uppbyggda kunskap och våra förmånliga avtal med smidiga tilläggstjänster. Vårt mål är att erbjuda dig som kund marknadens bästa och mest skräddarsydda lösningar vad gäller logistik med orderhantering, packning, distribution, återkoppling, returer och fakturahantering. Kontakta oss redan idag för mer information om våra logistiktjänster eller för offert!