Tredjepartslogistik (3PL) och lagerhantering

Erfarna experter på tredjepartslogistik (3PL) och effektiv lagerhantering
Karlholm Logistics är proffs på lager och logistik.  Slipp stora investeringar – outsourca lagerhanteringen till oss. Vi erbjuder dig enkla och anpassningsbara logistiklösningar, tredjepartslogistik (3PL) med orderhantering, lagerhållning och distribution av dina produkter. Kontakta oss för offert redan idag!

Reducera dina kostnader för logistik och ägna istället all energi åt att sköta kärnan i er verksamhet. Låt oss på Karlholm Logistics ta hand om logistiken på ett effektivt och flexibelt sätt!

Detta är tredjepartslogistik med lagerhantering

 
Vi erbjuder kundanpassade lösningar inom tredjepartslogistik och lagerhantering. Det betyder att vi som tredje part övertar vissa eller alla logistiska funktioner. Tredjepartslogistik kallas ibland förkortat 3PL efter engelskans third-party logistics och kan till exempel innebära att ett annat företag sköter distributionen och transporten av dina produkter, det är också det vi på  Karlholm Logistics erbjuder dig. Reducera dina distributionskostnader med våra smarta tjänster inom tredjepartslogistik och ägna dig istället åt din kärnverksamhet.

Logistik med flexibilitet och erfarenhet

 
Karlholm Logistics strävar efter att sätta en riktigt hög standard inom tredjepartslogistik i Sverige. Vår vision är att erbjuda dig som kund service i världsklass. Vårt flexibla arbetssätt är resultatet av vår stora kundfokus där vi jobbar för att alla olika verksamheters behov ska tillgodoses på bästa sätt.
 
Vi hanterar produkter och gods med försiktighet och yrkesvana. Vår strävan är att inget paket någonsin ska skadas vid frakt och hantering. Med vår långa erfarenhet inom pack och emballage har vi som tur är sedan länge sedan lärt oss att hantera alla objekt varsamt.
Tredjepartslogistik 3plTredjepartslogistik 3pl

Lita på våra effektiva logistiklösningar

 
Vi har resurser för att klara av både intensiva högsäsonger och tillfälliga månadskampanjer.  Dessutom har vi IT-lösningar som gör att era ordersystem och vår logistik på ett smart och enkelt sätt sammankopplas. Med moderna våra logistiklösningar kan ni som företag helt ägna er åt er huvudverksamhet och låta oss sköta alla logistikdelar, från order till leverans. 
 
Vi kan anpassa lösningarna så att delar eller hela våra logistikpaket används. Det vi erbjuder dig som kund är bland annat:
 •  Registrering av kund, systemanpassning och artikelregistrering
 • Lagerhantering och upprättande av plocklager
 • Artikeluppläggning, lagerlistor och artikelstatistik
 • Ordermottagning och orderregistrering 
 • Framställning av säljstatistik
 • Fakturering, fakturajournal, reskontrabokföring, ekonomisk redovisning, krav och betalningsbevakning
 • Saldolistor
 • Kundtjänst

Mer om tredjepartslogistik (3PL)


Konceptet tredjepartslogistik, 3PL, är mycket populärt och har vuxit mycket under de senaste 35 åren. Inte minst bland e-handlare har 3PL blivit en viktig del av verksamheten.
Tredjepartslogistik innebär att vi på Karlholm Logistics  sköter hela din lagerhållning och logistiska verksamhet. Beroende på ditt företags behov så skriver vi ett reglerat avtal som gäller över en längre tidsperiod och erbjuder ett flertal tjänster (se ovan).

Det finns flera fördelar med att låta oss utforma en 3PL-lösning. Ett stort plus med tredjepartslogistik är att den är skalbar. Om företagets verksamhet går bra och växer och du behöver mer utrymme och fler tjänster så kan vi erbjuda en anpassad lösning. Med hjälp av 3PL frigör du tid och personal och kan fokusera på kärnverksamheten. Du slipper ett eget lager med de kostnader som det för med sig. Du blir av med fasta kostnader och har enbart rörliga kostnader. Ditt företag betalar helt enkelt bara för rörliga kostnader, det vill säga för det utrymme du tar upp och den omfattning av service som du utnyttjar.
LagerhanteringLagerhantering

Ett första möte skapar förtroende


När du lämnar över logistiken till oss ska du känna dig trygg. För att vi ska nå den punkten så inleder vi samarbetet med en konsultation där vi tar reda på vilka behov ditt företag har, vilka utmaningar som finns på vägen och hur vi planerar att ta oss an utmaningarna.
Dialogen fortsätter sedan under hela samarbetet, helt på dina villkor. Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder och lyssnat på önskemål och frågor. Vi är alltid öppna för förslag på hur vi ska få logistiken och lagerhållningen att fungera ännu bättre.

Anlitar du oss så får du en partner inom 3PL som följer ditt företag och hjälper till med utvecklingen i ditt företags egen takt.

Snabb och smidig distribution


​​​​​​​Kontakta oss redan idag så tar vi på oss utmaningen att erbjuda så effektiva logistiklösningar som möjligt för ditt företag. Vi arbetar hårt för att möta marknadens ständigt ökande krav på flexibilitet, precision och leveransservice på högsta nivå. Korta ledtider, hög flexibilitet och en snabbfotad distribution med duktiga transportpartners kan hjälpa dig att öka ditt företags konkurrenskraft. Låt oss ta hand om logistiken och känn dig trygg i att den hanteras av erfarna och engagerade proffs.

Välkommen till Karlholm Logistics – vi kan visa dig fördelarna med tredjepartslogistik och minska den vardagliga stressen för dig!
​​​​​​​

Lagerhantering – därför ska du välja Karlholm Logistics

 • Vi kan erbjuda de bästa och mest flexibla lagerlösningarna till såväl företag som privatpersoner.
 • Vi har stora ytor tempererad och säker lageryta för företagets produkter eller det privata bohaget, sammanlagt över 40 000 kvadratmeter.
 • Valet är ditt om du vill lagra produkter i längre eller kortare perioder. Allt från månader till några dagar går bra.
 • Är du i behov av pallplatser? För dessa tar vi betalt per månad, en stor fördel för verksamheten eftersom du kan lagerstyra ytan som behövs.
Välkommen att kontakta oss på Karlholm Logistics, vi hjälper dig med smidiga lösningar för lagerhantering och tredjepartslogistik (3PL).

Kontakta oss för offert på logistiktjänster

 
Dra nytta av vår uppbyggda kunskap och våra förmånliga avtal med smidiga tilläggstjänster. Vårt mål är att erbjuda dig som kund marknadens bästa och mest skräddarsydda lösningar vad gäller logistik med orderhantering, packning, distribution, återkoppling, returer och fakturahantering.

​​​​​​​Kontakta oss redan idag för mer information om våra logistiktjänster eller för offert!