Kostnadseffektiv magasinering för företag & privatpersoner

Välj en flexibel magasinering för både dina personliga tillhörigheter och din verksamhets produkter. Med vår smarta magasinering kan dina produkter eller ditt bohag magasineras i allt från några dagar upp till flera månader. Lagerför enkelt med Karlholm Logistics. 

Vi vill skapa den mest effektiva magasineringslösningen för dig som kund. I våra tempererade lagerytor om 40 000 kvadratmeter kan din verksamhets produkter eller ditt personliga bohag magasineras på ett säkert och smidigt sätt. Vi har valt att ta betalt per kalendermånad och det gör att du på ett enkelt vis kan styra din lageryta från månad till månad. Det ska inte vara krångligare än så att förvara gods och möblemang i magasin.

Så funkar privat magasinering hos oss


Förvaringsutrymmet i lägenhetens förråd är ofta begränsat. Vi skickar dig en låda på åtta kubik för dig att fylla som vi sedan hämtar upp för trygg och enkel magasinering i våra säkra lokaler. I denna får du in möblemanget av ett normalstort rum och snabbt uträknat är det utrymmet av drygt 60 flyttlådor som får plats i en enda låda. Detta är en smart förvaringslösning som gör renoveringen, försäljningen och uthyrningen av din bostad både enkel och smidig. 

Har jag tillgång till mina saker?

Självklart! däremot måste vi senast 1 dag innan ankomst till vårt lager få information om att ni ska hämta eller lämna något i er box. Er information behövs för att vi ska ha chansen att plocka fram er box av alla som står i vårt lager, detta eftersom alla boxar står uppställda på varandra.

Lagerlösningar för företag och organisationer


Vare sig ni behöver långtids- eller korttidsförvaring strävar vi efter att erbjuda er service i världsklass med skräddarsydda lösningar. Med stort kundfokus och flexibelt arbetssätt ger vi er som företag eller organisation förvaringsmöjligheter i moderna magasin till riktigt bra pris.  Variera antalet pallar efter behov - månad för månad - och ändra ifall magasineringsbehovet ökar eller minskar. Era produkter kan lagras i dagar eller flera månader, alldeles oavsett bransch och verksamhetens storlek. 

Därför ska du välja Karlholm Logistics 


  • Vi vill erbjuda marknadens bästa och mest flexibla lösningar till företag och privatpersoner
  • Vi har över 40 000 kvadratmeter tempererad och säker lageryta för ditt bohag eller företagets produkter
  • Du bestämmer själv om produkterna ska lagras i månader eller bara i ett par dagar
  • För pallplatser väljer vi att ta betalt per kalendermånad. Det innebär en stor fördel för din verksamhet eftersom ni flexibelt kan lagerstyra ytan ni behöver

Magasinera det du inte har plats för, vare sig det är i verksamheten eller i ditt hem. Kontakta oss på Karlholm Logistics så hjälper dig att komma fram till en optimal förvaringslösning redan idag. 

Våra priser

499kr per månad & box​​​​​​​*

"Alla boxar är 8 Kubik"Alla priser inkl. moms

Hos oss är dina saker i tryggt förvar

​​​​​​​
Våra lokaler är videoövervakade med inspelning dygnet runt, alla dagar i veckan. Gården är inhägnad med staket.

Bokningsförfrågan