Smidig flytthjälp för dig som ska flytta

Behöver du hjälp med att flytta ditt bohag från en adress till en annan? Låt oss på Karlholm Logistics göra jobbet åt dig. Vi erbjuder en erfaren och kunnig flyttservice där vi packar dina saker och kör det dit du vill, oavsett om det är till en annan bostad eller till ett tryggt förråd hos oss. Flytta snabbt och smidigt. Du hittar oss i Karlholm inom rimligt avstånd från Gävle, Tierp, Östhammar, Uppsala och Stockholm.​​​​​​

En flytt ska vara enkel


Inget uppdrag är för litet eller för stort. Priset varierar beroende på hur mycket som ska flyttas och hur stort flyttfordon som behövs. Hur stor flytten än blir är vår målsättning att genomföra en smidig flytt där du kan känna dig trygg att överlämna arbetet i våra händer - samtidigt som ditt liv och din vardag kan rulla på som vanligt.

Så går vår flyttservice till


Med den kunskap som lång erfarenhet ger, vet vi hur en flytt blir både smidig och lyckad. Vi arbetar strukturerat och hjälper dig gärna med både packning, bärhjälp och transport av ditt bohag, något som gör flytten enkel. På Karlholm Logistics packar vi alltid ner dina saker på ett säkert sätt.
  • Vi använder flyttkartonger med dubbel wellpapp
  • Vi packar aldrig för tungt i kartongerna
  • Speglar, kristallkronor och andra ömtåliga saker flyttar vi efterhand
  • De saker som du behöver direkt efter flytten packas i särskilda lådor märkta med VIB (Very Important Box), dessa packas in sist i flyttbilen
  • Glas och porslin staplar vi, inslagna i packpapper
  • Det går alltid att komma med särskilda önskemål gällande hantering

Flytt av kassaskåp eller piano?


Behöver du hjälp med kassaskåp eller piano? Att flytta ett kassaskåp utan erfarenhet eller rätta verktyg kan medföra livsfara. Vi på Karlholm-logistics är erfarna när det kommer till tunga lyft.  Vi har specialredskap såsom pianomatta och bärselar för att klara av tunga föremål utan att ha sönder dem på vägen. Kontakta oss för offert.

Kostnadförslag